Een vertrouwde omgeving voor je hond bij het hondenhotel in Alkmaar

Neem contact op

Jouw hondenhotel in Alkmaar

Je hond kan voor je aanvoelen als je kindje. En een kind laat je ook niet zomaar bij iemand achter. Als je op vakantie gaat en de hond kan niet mee dan is het prettig als deze in een vertrouwde omgeving is met mensen die hij kent. Je hond kan dan in de vertrouwde omgeving van de hondenschool verblijven met de voor hem zo bekende trainster.

 

Er is plaats voor zeven grote honden en er zijn zeven ruime kennels. Twee kennels zijn geschikt voor twee honden uit één gezin. Daarnaast is er plaats voor vijf kleine of middelgrote hondjes. Ze moeten tilbaar zijn omdat de kennels voor hen boven op de kennels voor grote honden staan. Van die kennels zijn ook twee kennels geschikt voor twee honden van één gezin.

 

De honden spelen op het buitenterrein of in de hondenschool. Kleine hondjes kunnen eventueel apart spelen.

Pension

In het pension kan de hond dag en nacht verblijven voor als je op vakantie gaat of een weekendje weg wilt. Je hond kan 's morgens worden gebracht (tijd in overleg) en dan ook weer 's morgens worden opgehaald.

 

Als je de hond pas laat in de middag komt halen wordt deze dag nog als dagopvang gerekend. Voor een dag en nacht betaal je inclusief voer € 22,50. Heb je twee honden die bij elkaar in de kennel kunnen, dan krijg je 10% korting.

Pension voor honden

Dagopvang

Je wilt fijn een dagje weg of je bent bijvoorbeeld ziek? Dan kun je je hond een dagje naar de dagopvang brengen. Tevens handig als je de hele dag moet werken. Je kunt je hond in de ochtend brengen en laat in de middag of begin van de avond weer ophalen. De dagopvang kost € 17,50 per hond. De hond moet dan voor 18:30 worden opgehaald. Wil je de hond later ophalen, dan komt er nog € 2,50 bij.

 

Als je regelmatig gebruikmaakt van de dagopvang kun je ook een stempelkaart aanschaffen. Dan kun je tien keer voor € 150.

Met je pup kan je terecht vanaf drie maanden.

 

Pups worden apart begeleid en spelen alleen met pups of rustige volwassen honden onder begeleiding. Als er weinig honden zijn dan worden er extra activiteiten met je hond gedaan zoals een extra wandeling of steppen met je hond.

 

LET OP: Er is alleen plaats voor honden die bij Hondenschool Elisa de puppycursus hebben gevolgd. Als je belangstelling hebt, dan kun je mailen naar info@hondenschoolelisa.nl.