Honden hotel

Een vertrouwde omgeving voor uw hond

Uw hondenhotel in Alkmaar

Uw hond kan voor u aanvoelen als uw kindje. En een kind laat je ook niet zomaar bij iemand achter. Als u op vakantie gaat en de hond kan niet mee dan is het prettig als deze in een vertrouwde omgeving is met mensen die hij kent. Uw hond kan dan in de vertrouwde omgeving van de hondenschool verblijven met de voor hem zo bekende trainster.

Er is plaats voor zeven grote honden en er zijn zeven ruime kennels. Twee kennels zijn geschikt voor twee honden uit één gezin. Daarnaast is er plaats voor vijf kleine of middelgrote hondjes. Ze moeten tilbaar zijn omdat de kennels voor hen boven op de kennels voor grote honden staan. Van die kennels zijn ook twee kennels geschikt voor twee honden van één gezin.

De honden spelen op het buitenterrein of in de hondenschool. Kleine hondjes kunnen eventueel apart spelen.

Pension


In het pension kan de hond dag en nacht verblijven voor als u op vakantie gaat of een weekendje weg wilt. Uw hond kan 's morgens worden gebracht (tijd in overleg) en dan ook weer 's morgens worden opgehaald.

Als u de hond pas laat in de middag komt halen wordt deze dag nog als dagopvang gerekend. Voor een dag en nacht betaalt u inclusief voer €22,50 Heeft u twee honden die bij elkaar in de kennel kunnen dan krijgt u 10% korting.

Hondenhotel Alkmaar

Dagopvang


U wilt fijn een dagje weg of u bent bijvoorbeeld ziek? Dan kunt u uw hond een dagje naar de dagopvang brengen. Tevens handig als u de hele dag moet werken. U kunt uw hond in de ochtend brengen en laat in de middag of begin van de avond weer ophalen. De dagopvang kost €17,50  per hond. De hond moet dan voor 18.30 worden opgehaald
wilt u de hond later ophalen dan komt er nog E 2,50 bij

Als u regelmatig gebruik maakt van de dagopvang kunt u ook een stempelkaart aanschaffen. Dan kunt u 10 keer voor €150,--

Met uw pup kunt u terecht vanaf 3 maanden.

Pups worden apart begeleid en spelen alleen met pups of rustige volwassen honden onder begeleiding. Als er weinig honden zijn dan worden er extra dingen met uw hond gedaan zoals een extra wandeling of steppen met uw hond.

LET OP Er is alleen plaats voor honden die bij hondenschool Elisa de puppycursus of pubercursus hebben gevolgd. Als u belangstelling heeft dan kunt u mailen naar info@hondenschoolelisa.nl

Bel mij nu
06 11 04 43 84