Alternatieve geneeswijze

Alternatieve geneeswijze

Zit uw hond niet lekker in zijn of haar vel? Wilt u hulp voor hem of haar zonder dat u naar de dierenarts moet? 

Sinds 1999 verdiep ik me in alternatieve geneeswijzen en heb ik er al veel honden mee geholpen. In de loop der jaren heb ik diverse diploma's gehaald waaronder: Bach Bloesem voor dieren, Homeopathie voor dieren en Reiki.Ik gebruik vooral Bach Bloesem in combinatie met gedragstherapie.
Vooral bij angst wordt de Bach Bloesem ingezet; daarom zit er altijd een flesje Bach Bloesem bij het gedragspreekuur inbegrepen, mits dit nodig is. Eventuele verdere flesjes die nodig zijn, kosten €7,50 exclusief verzendkosten. 

Gedragstherapie

Toont uw hond ongewenst gedrag zoals uitvallen naar andere honden of naar mensen, niet alleen thuis kunnen zijn, veelvuldig blaffen, angst, etcetera?

Dan kunt u hiervoor een gedragspreekuur aanvragen. Ik kom dan bij u thuis om de hond in zijn thuissituatie te observeren. Daarna gaan we eventueel naar buiten om zijn gedrag te bekijken (alleen indien nodig). Een gedragspreekuur kost €75 en duurt ongeveer 1-1,5 uur. Dit is zonder eventuele reisvergoeding als u buiten de regio woont.

 

Vuurwerkangst

Kijkt u ook altijd op tegen Oudejaarsavond? Als uw hond vuurwerkangst heeft raad ik aan om 2 maanden van tevoren te starten met Bach Bloesems die ik voor uw hond samenstel. 

Daarnaast kunt u gebruikmaken van een vuurwerk- en onweer cd. Dit samen kost €25. Tevens raad ik dan aan om in die periode een workshop "ontspannen op commando" te doen volgens de S.A.T.S. methode. Deze geef ik regelmatig in oktober/november en deze kost €15

Homeopathie

Voor kleine kwalen, zoals: schijnzwangerschap, het niet los willen laten van het melkgebit, diarree, koorts, ontsteking, etcetera. Prijs op aanvraag.

Privétraining

Soms komen de tijden voor een puppycursus niet uit of wilt u liever een training apart omdat uw pup snel is afgeleid. In zo’n geval kunt u bij mij terecht voor een privétraining.

Ook kunt u een privétraining nemen als uw hond (nog) niet in een groepje kan functioneren. Een privétraining kan bij de hondenschool worden gedaan of bij u thuis. Er wordt per situatie bekeken wat voor u het beste is. Tien lessen bij de hondenschool kosten €225. Tien lessen bij u thuis kosten €300 exclusief reisvergoeding voor als u buiten de regio woont. 

 

Certificaten behaald door Helga

Bel mij nu
06 11 04 43 84